Happy Easter, Minnasan! ♡

Sziasztok mindenki, hogy vagytok? Kellemes húsvétot kívánok mindannyiótoknak. Remélem sok piros tojást kapnak a fiúk, sok locsolót a lányok és sok csokit! :)
<- Ezen a képen a mi kis szerény tojásfánk látható, ami igazából egy tulipánfa, mivel oda lett ültetve, ahova barkát szoktunk tűzni, idén úgy döntöttünk, megoldjuk így a tojásfázást. :D A díszítés a szokásos volt, olyan tojások, amiket még gyerekként festettünk anyával, tehát sok emlék fűződik hozzájuk. Melléjük pedig egyszerű pöttyös tojások kerültek. Semmi flanc.
Az ajtóra mindig szoktunk kirakni valamit. Karácsonykor, húsvétkor, ezért idén is kellett valami, de mivel nem találtam itthon hirtelen egy boltban kapható kész ajtódíszt, ezért rögtönöznöm kellett. Ez a nyuszifej már egy második megoldás, eredetileg nem ez lett volna, de aztán rákerestem ilyen ajtódíszekre a neten és ez nagyon megtetszett. Kicsit látszik rajta, hogy gyorsan, kevés alapanyagból lett összedobva, de akkor is nagyon tetszik. ^_^
Utolsó képemen pedig a tegnapi tojásfestés egyik eredménye látható. A boltban találtam meg ezt a metálos hatású festéket és ki kellett próbálni. Úgy nézett ki a dolog, hogy egy kesztyűre kellett kicsepegtetni a festéket, abban megforgatni a forró tojást, majd pedig, ha kicsit ragadósra száradt a tojáska, akkor egy alufóliára hajazó papírdarabbal kellett befedni és rádörzsölni, így a csillogó papír rajta maradt a tojásokon. Elég érdekes élmény volt. :) És a végeredmény szerintem szuper lett!
Remélem nektek is jól telt a húsvét első napja. Holnapra kitartást kívánok a locsolókhoz! c:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése