Napló: Előrelépések

El sem hiszem, de ma a kölök belepisilt a bilibe!! Jó, mondjuk fogni kellett, hogy rajta maradjon és volt belőle sírás is, de nem ez a lényeg. xD Végre belepisilt a bilibe így vagy úgy. Reggel nem akart a kádba, ahogy szoktunk... de nem is baj. Ez sokkal jobb.

Tegnap anyuka a bébivel orvosnál voltak, így a kölökkel egyedül maradtunk és sütöttünk egy tortát. Mondjuk ő csak nézte, meg kóstolgatta, de legalább gyorsan összedobhattam és nem kellett a hülyeségeivel foglalkoznom. Komolyan, a gyerek milliószor normálisabb, ha az anyja nincs a környéken. Sokáig azt gondoltam, hogy apuka öli meg a dolgokat, de nem! Anyuka az, aki rossz hatással van a gyerekre, meg az egész családra. Durva... Szóval sütöttünk, meg festettünk, közben zenét hallgattunk.

A bébi már több, mint 5 kiló. És még alig egy hónapos. Mi a fene? Mondjuk nem csoda, ha egész nap zabál!!!!!!!! Komolyan mondom. Egész nap szopik. És folyton kézben akar lenni. Igazából szerintem akkor is szoptatják, ha nem éhes... Szóval nem csoda, hogy ennyit hízott...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése